Üdvözöllek,
Tóth Gergely vagyok, kiadványszerkesztő


Kezdet

A 2000-es évek elején, rendszerinformatikus tanulmányaim alatt ismerkedtem meg a kiadványszerkesztés és a reklámgrafika világával ami azonnal magával ragadott.

Rengeteg egyéni képzés és további önképzés után elvégeztem egy kiadványszerkesztő tanfolyamot, és a rendszerinformatikus munkám mellett elkezdtem kiadványszereksztéssel és reklámgrafikával is foglalkozni.

Folyamat

Az elmúlt 12 évben abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy készíthettem, tervezhettem logót, kiadványt, katalógust, szórólapot, posztereket, autódekorációt, molinót, rollup-ot, karszalagot, valamint számos online bannert.

Biztonságtechnikai területen a Trióda Csoport online és offline megjelenésében vettem részt, valamint informatikai és webáruház karbantartást végeztem. Gordito Hungária Biztonságtechnikai Kft. weboldal készítése, logó tervezése és gépjármű dekoráció tervezése, nyomdai előkészítése is a feladataim közé tartozott.

Jelen

Jelenleg külsős garfikusként bedolgozom az Apexpro Beauty Kft.-nek (footlogix-hungary.hu) kiadványokat és online, offline grafikákat készítek továbbá a webáruház karbantartásában segítek, valamint az Octogon architecture&design magazine-nak image és PR hirdetéseket szerkesztek.